Vi ska få en flicka

Min graviditet / Permalink / 1

Hej fina läsare. Får lite dåligt samvete när jag ser att ni fortfarande kikar in här inne och jag har varit så dålig på att uppdatera. Jag vill verkligen bli bättre och vill ju framför allt dokumentera våran graviditet och då måste ju detta vara bland de bättre sätten att göra de på.

Som jag skrivit tidigare så har jag mått väldigt dålig från v.7 och framåt. När jag spydde framför en kund på jobbet för snart 3 veckor sedan så kände jag att nu får de vara nog. Jag orkar inte detta något mer. Jag blev sjukskriven av min läkare och har ca 1,5 vecka kvar på min sjukskrivning. Jag har mått så mycket bättre under dessa veckor då jag har kunnat vila och sova dagarna igenom om jag har känt att det har behövts. Stress och fysisk ansträngning har gjort att mina kräkningar har eskalerat så det har varit skönt att vara ifrån jobbet ett tag.

Igår var vi på rutinultraljud, något som är en milstolpe för många gravida. Då kollar man så bebis mår bra och har växt som den ska. Man kollar alla organ så allt ser bra ut där och frågar man snällt kan man även få se vad det är för kön. Vi hade knappt varit där inne i 1 minut innan Anton frågade om hon kunde se kön. Vi var så himla nyfikna. Huvudsaken är självklart att vår bebis mådde bra men i slutet kollade hon och sa direkt "Ni ska få en liten flicka". Vi är otroligt glada och tacksamma att bebis mådde bra samt att vi kunde se kön. Jag tror det strålande om oss båda när vi gick igenom sjukhuskorridorerna efter besöket med vår svartvita bild på våran dotter. Allt känns så mycket verkligare nu. Älskade lilla barn i magen, om du bara visste hur mycket din mamma och pappa längtar efter dig 💕

Jag kanske även ska skriva att jag idag är i v.20 (19+2) alltså halvvägs framme!!!!! Och jag har känt lillan röra sig från v.17 samt att Anton fått känna sparkar i mitten på v.18. Jag har moderkakan i bakvägg och då kan man känna rörelser tydligare ☺️

#1 - - Veronica Wallgren:

Åh vad roligt! Stort grattis! Rutinultraljudet är verkligen underbart :) jag hade moderkakan i framvägg så kände inte honom förrän runt vecka 22. Rörelserna är verkligen underbara att känna :)

Svar: Tack så mycket <3 Visst är det underbart. Våran lilla tjej låg och vinkade och svalde fostervatten. Man har så svårt att förstå att dom ligger i ens mage! Visst är rörelserna fantastiska. Man får ett annat band på något sätt :-)
BeatriceÅhs

Liknande inlägg

Till top