Spiral av glädje

Sambolivet / Permalink / 1

Hej underbaringar.

Herregud så länge sedan jag var här inne. Livet bara flyter på just nu och jag lever verkligen i en spiral av glädje som bara spinner på. Tänk att det verkligen kan vara så, att när en positiv sak händer så kommer det oftast mer positivitet på köpet.

Vi har köpt hus. Vi har köpt en stor villa som ligger två hus från min ena storasyster och hennes familj. Villan är på 164 kvadrat, 6 sovrum, garage och en stor och härlig tomt på 2000 kvadrat med massvis av fruktträd. Helt underbart och jag kan inte riktigt förstå. Huset har verkligen så mycket potential och passar oss helt perfekt. Vi ska renovera huset och har tänkt att måla om allt, byta kök och byta ut båda badrummen till att börja med.

Vad hände med lägenheten kanske ni undrar nu. Jag skulle ju aldrig vilja sälja den har jag ju skrivit tidigare och egentligen känner jag väl så fortfarande. Det finns inte några finare lägenheter i Karlstad än dessa tycker jag och jag skulle aldrig sälja denna lägenhet för att flytta in i en annan lägenhet. Men ett hus är ett hus och jag vet att detta huset kommer bli SÅ bra för oss. Jag och Anton har alltid sagt att vi vill bo på en specifik gata och nu ska vi äntligen få göra de ..

 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Elin Hillding:

Men stort grattis! Vet hur ni alltid pratat om edsgatan! kul!! Spännande med renovering också! lycka till!

Svar: Tack! Det ska bli roligt. Hoppas allt är bra med er :-)
BeatriceÅhs

Liknande inlägg

Till top