29 december

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Hej fina.

 

 

Jag har plockat bort julen här hemma ... Jag kunde verkligen inte hålla mig till efter nyår. Haha! Nu Har vi det ljust, fräscht och fint här hemma igen. Julen är så mysig på alla sätt och vis men jag föredrar att ha mörkt och mysigt i november och december och sen plockar jag gärna bort sakerna igen lagom till januari. När jag plockade ner julstjärnorna i sina kartonger la jag även ner ett litet brev jag skrivit. Ibland gör jag faktiskt så .. För att liksom se vad som hänt på ett år. Jag skriver ganska personliga saker där och även lite om hur vårt liv ser ut just nu. Kan ni förstå hur mycket som händer på ett år? Helt galet ju .. 

 

Idag lyser solen här i Karlskrona och jag ska försöka spendera så mycket utav dagen som möjligt utomhus. Jag är ledig fram till 7 januari och får passa på att spendera min tid ute i dagsljuset när jag ändå kan!

 

Hörs senare <3 

 

Tulpaner är helt klart min favoritblomma. Jag ställer ut dem på balkongen över natten så håller dem längre. Tips!

 

När jag var hemma över jul besökte jag ju givetvis det stora gula varuhuset. Jag köpte på mig lite mer kuddar till matsalsstolarna vi har. Jag köpte en annan kulör på dem så nu har jag blandat två färger. Tyckte det blev riktigt fint att blanda och även ta bort fårskinnen jag hade från början. Ser mer stilrent ut med bara kuddar tycker jag. 

 

 

 

 

 

 

Liknande inlägg

Till top