28 juli

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Hej. 

Jag tycker alltid att första inlägget är sådär extra svårt och jag vet aldrigt riktigt hur jag ska formulera mig. Jag har i alla fall valt att starta en ny blogg då jag känner att livet har mycket på gång just nu och jag vill väldigt gärna kunna gå tillbaka i arkiven och läsa om våran resa. Jag vill också att våra familjer och vänner där hemma ska kunna följa med på denna resa och då ser jag bloggen som ett perfekt verktyg. Jag och Anton har flyttat från våran trygga hemstad, våra familjer och våra vänner för att prova på ett nytt äventyr 50 mil hemirån. .Detta hockeyliv vi lever kan ta oss lite var stans. Denna gången tog det oss till Karlskrona och vi är så nöjda att vi valde denna staden och detta laget. 

 

Mina dagar spenderar jag just nu med att fixa iordning våran lägenhet så att det känns som ett hem. För mig är det så viktigt att vi känner oss trygga och hemma vart vi nu må bo. Jag vill gärna sova i mina egna lakan och dricka kaffe ur min egna kaffekopp. Dessa småsaker får mig att må bra och därför har vi valt att flytta med alla våra saker trots att vi äger en lägenhet hemma i Karlstad. 

Något annat jag gärna vill ta med mig vart vi nu må flytta är mina egna rutiner. Jag vill fortsätta träna och röra på mig och jag vill fortsätta laga god mat. Detta är något som får mig att må bra och därför ser jag det som viktigt för mig att fortsätta med det oavsett vilken dörr våra efternamn sitter på. 

 
 

 

 

Liknande inlägg

Till top