20 december

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

I fredags gick jag på julledighet och jag kan inte fatta att en hel termin i skolan har flugit förbi i rasande fart. Äntligen går vi mot ljusare tider och ingen är lyckligare än jag. November och december är påfrestande för mig då jag styrs så mycket utav solen och ljuset ute. Att åka till jobbet när det är kolsvart och komma hem när det är kolsvart tar på mina krafter måste jag erkänna. 

På julavslutningen i fredags var Anton och en lagkamrat med till min klass och skola. Eleverna hade förberett lite frågor och killarna hade fullt upp med att skriva autografer. Så himla kul att se barnen så glada och lyckliga! En fråga till Anton var bland annat "hur mycket tycker du om Beatrice" haha! Så himla söta är barnen. Ställer precis de frågor som de tänker på!

 

När jag sagt hejdå till kollegorna och delat ut julkramar till hela skolan styrde vi bilen norr ut och hade två mysiga dagar tillsammans medTom och Christine. I deras sällskap mår vi som bäst och vi är så otroligt glada att vi träffat dessa underbara människor. Som vanligt kommer det så mycket gott tillsammans med hockeyn och dessa två kan vi skriva till på listan! <3 

 

Imorgon åker vi äntligen hem till Karlstad och får kramas med familj och vänner. Tills dess har vi en hel lista på saker vi måste styra. Pinsamt nog har vi inte handlat några julklappar så detta ska fixas idag ......... Vi fick den nya sängen i fredags så det står kartonger och madrasser i hela lägenheten. Den gamla sängen skall slängas och helst innan vi åker hem så vi slipper komma hem till kaos.

 

Ni hör ju! Dags för mig att lyfta rumpan från soffan och börja fixa och styra. Hörs lite senare! 

 

Såhär ser det ut i hela lägenheten just nu .. saker överallt! 

 

 

Liknande inlägg

Till top