17 oktober

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Go´morgon. 

 

När man går upp 06.00 fem dagar i veckan är det helt omöjligt att sova så mycket längre på helgen. Jag vaknar av mig själv runt 07.30-08.00 och kan liksom inte somna om. Dagarna blir visserligen mycket längre än om jag hade somnat om så det är positivt. När jag vaknade imorse så smög jag upp och knådade ihop en brödeg som nu står och jäser på spisen. Tänkte överraska Anton med nybakade ostfrallor till lördagsfrukosten. Mums! 

 

Nu har äntligen vårt bord vi byggt på blivit klart. Det skulle egenligen blivit klart för länge sedan men när vi väl skulle skruva ihop bordsskivan så såg vi att alla plankor vridigt sig. Ni kan bara tänka er min frustration! Här har man stått och betsat, lackat, slipat och lackat igen och när man väl ska skruva ihop de så går det inte och man kan inte göra något annat än att slänga allt! SÅ besviken blev jag. 

 

Det var bara att åka till brädgården och köpa nya plankor och börja om. NU är bordet äntligen färdigt och jag är SÅ nöjd. Av min älskade Anton fick jag mina stolar jag gått och dagdrömt om och det blev verkligen som grädden på moset. 

 

Här nedan ser ni bordet. Bilderna är tagna lite snabbt så visar inte bordet rättvist tycker jag. Listen som sitter under bordskivan skall skruvas bort men vi vill vänta ett tag så inte plankorna vrider sig igen. Till stolarna ska jag också köpa lite kuddar samt fårskinn så det inte ser "så hårt" ut.

 

Nu kommer vi aldrig glömma Karlskrona och våra fantastiska vänner här :-) 

 

 
 

Liknande inlägg

Till top