13 december

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Hej. 

 

Så mysigt att få tända det 3e ljuset idag! Jag tänkte jag skulle lägga upp en bildström av mina favoritbilder som jag lagt upp här på bloggen den sista tiden men först vill jag faktiskt påminna er som läser min blogg om en sak.

 

Jag startade denna blogg för min egen skull, för min familj och för mina vänners skull. Så att de kan följa med oss till Blekinge och vårt liv iKarlskrona genom datorn. Den är också främst för mig själv och Anton så att vi kan gå tillbaka och kolla på hur vi kände/vad vi gjorde när vi bodde här. En blogg är en uppdaterad dagbok och jag är väldigt glad över att jag skriver här. Många saker man gör glömmer man tyvärr bort och därför älskar jag att jag kan gå in hit och kolla, minnas och påminnas om känslor, tankar och upplevelser vi får uppleva i det fantastiska livet vi lever.  

 

Okej det jag egentligen ville komma fram till är att tykna kommentarer eller kommentarer där man ska tillrättavisa mig om jag skrivit något fel går liksom bort här på min sida, MIN sida.Det är precis vad det är. Behåll det för dig själv och låt mig, mina familj och mina vänner njuta av mina och Antons upplevelser här och lämna pekpinnar utanför denna blogg. Tack. 

 

 
 

Liknande inlägg

Till top