11 december

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Hej från min sjukstuga.

 

Jaa det har verkligen blivit mycket värre idag. Jag kände redan igår kväll när jag satt i ishallen och kollade på Antons match att något var på gång och det small till över natten. Det var bara att skaka liv i min lilla kropp när klockan ringde imorse och försöka pigga till mig så jag inte skulle skrämma slag på alla barn i skolan. Det är ju trots allt lucia och inte halloween vi skulle fira idag. 

När jag kom in i klassen på morgonen frågade en flicka i min klass om hon fick säga något inför klassen och visst fick hon det. Hon sa "Idag ser vi att Bea är väldigt snorig och hes så jag tycker vi ska vara extra snälla mot henne idag" Hur go?? De andra instämde och sen fick jag en stor bamsekram av hela klassen. Underbara ungar alltså!! 

Som tur var så jobbar jag halvdagar på fredagar och jag kunde packa ihop redan efter lunch. Tur var väl de för nu har jag ägnat hela eftermiddagen åt att sova, kolla Ernst och dricka kaffe. Ungefär det jag känner att jag orkar med. Det rinner från både näsa och ögon idag och näsdukar och nässpray används flitigt här hemma ska ni veta! 

 

 

Såhär såg det ut i Kyrkan vi firade lucia i idag med skolan. En liten kyrka i den byn jag jobbar i. Så otroligt vacker. Jag tycker det är något alldeles speciellt med kyrkor kring juletiden, och framför allt lucia! 

 

 

Liknande inlägg

Till top