Vårt nya hem ...

Sambolivet / Permalink / 2
Godmorgon underbaringar. 

Har blivit en lite ofrivillig bloggpaus och trots att jag har tänkt på att jag måste uppdatera så har tiden verkligen inte funnits där. Jag kom hem sent från kursen i Stockholm förra lördagen och tidigt på söndagsmorgonen styrde vi bilen mot Ullared och spenderade hela två dagar i det stora shoppingparadiset. Det var jag, min mamma, min syster och min systerdotter Vilma som var där. Det har blivit lite utav en tradition att åka dit ett par gånger per år. Dels för att fylla på skåpen hemma men även för att få tid att umgås bara vi. Älskar verkligen våra ullaredsresor. 

När jag kom hem på måndagskvällen hade Anton hämtat nyckel till lägenheten vi ska bo i tills vi får tillträde till våran köpta lägenheten och efter dess har vi spenderat dagarna med att flytta, flytta lite till samt flytta ännu mer. Jag försöker att hålla mig med att packa upp för myxket då vi vet att vi inte ska bo här så länge men samtidigt är det SÅ svårt för den inredningsnörd som jag är .. 

Juste! Jag har ju även haft många hos mig som gjort spraytan så nu är det dags att fylla på med mer färg. Så himla kul att så många vill komma till mig! Ska nog göra en instagram där jag lägger upp mer info. Hojtar när den kommer :-) 

Kram på er! 
#1 - - Isabell:

Kan inte du och någon kompis göra en challenge elr något liknande? :D skulle vara såå kul!

#2 - - Pia:

Vad fint ni verkar ha det i er "tillfälliga" lägenhet. :) Ljus är mysigt året om. Du borde ta jobb som inredare Bea! :)

Liknande inlägg

Till top