Sjukstuga ..

Sambolivet / Permalink / 3
Hej mina älsklingar. 

Vi har inte fått wi-fi eller kanalpaket till nya lägenheten ännu så jag får blogga från mobilen. Har redan surfat upp 3 G tydligen så jag köpte 10 mer nu bara för att kunna dela till paddan och datorn osv. Visst är det nyttigt att inte hänga framför datorn och tvn hela tiden men hua vad tråkigt det är att inte ha någon möjlighet till det. Jag tycker själv inte att jag är beroende av varken tv eller dator men när man vill se något speciellt program är det tråkigt att inte ha valmöjligheten. Usch vilken i-lands problem egentligen!!! 

Idag har vi tagit sovmorgon, långfrukost och en långpromenad med Visslis. Anton åker bort ytterligare några dagar så nu är jag och Norpan själva igen. Har
Även dragit på mig en förkylning så här sitter jag med täppt näsa och knivar i halsen .. Har två tjejer som kommer på spraytan vid 18 och efter det tänkte jag bara bädda ner mig i soffan och hoppas på att förkylningen bara kom på en genomresa och inte alls tänkte stanna .. Igår myste vi i soffan framför hockeyn med mjölkchokladpannacotta. Mums! 
#1 - - Mamma:

Men usch då! Krya på dig gumman! ❤️

#2 - - Madeleine:

Krya på dig!
Har också varit förkyld, men den försvann fort. Hoppas din också är kortvarig!

#3 - - Pia:

Håller med dig om att det är ett I-landsproblem, men just när man är sjuk och mest vilar i soffan så är det gött med Tv och dator. I övrigt klarar jag mig rätt bra utan. :)

Liknande inlägg

Till top