Frågor och Svar.

Sambolivet / Permalink / 2

Anonym Om:
Hur ser dina tankar ut med barn?
Vad vill du jobba med?
Om din sambo skulle få frågan att spela i ett annat lag, skulle du kunna tänka dig att flytta då?


Svar:
1, Vi vill absolut ha barn. Helst igår.. Nä, skämt o sido. Vi vill absolut vara "unga" föräldrar, det är något vi har pratat om mycket. Dock så är det viktigt för mig att jag har en utbildning. Jag börjar studera antingen till hösten eller efter jul och då är min utbildning 3 år. Om 3 år fyller jag 25 och Anton har precis fyllt 26 så vi är fortfarande unga! Sen är vårt liv inte som alla andras, och vi får helt enkelt se vart i världen vi lever om några år. Det kanske inte alls är så barnanpassat där vi bor. Det är mycket som ska stämma in! Men, vi vill absolut ha barn!

2, Eftersom jag har sökt till sjuksköterskeutbildningen så är det sjuksköterska jag vill bli. Dock så har jag bestämt mig för att jag vill vidareutbilda mig, inom sjukvården då såklart. Just nu så är jag inne på: Skolsyster, barnsjuksköterska, barnmorska eller företagssjuksköterska (jobba med företagshälsovård). Men detta kommer säkert ändras med tiden. Jag vet dock att jag inte "bara" vill jobba på en avdelning på sjukhuset.

3, Absolut. Anton har 1år kvar med FBK och sen får vi helt enkelt se vad som händer. Vi kanske stannar, vi kanske flyttar. Är omöjligt att veta innan säsongen ens har börjat. Ingenting jag pratar öppet om och speciellt inte på bloggen, om men skulle vi få ett kontrakt någon annanstans så skulle jag absolut flytta med. Vi har då varit tillsammans i 5år och det skulle vara på tok för jobbigt att inte vakna bredvid honom varje morgon. Nä fy. Vill inte ens tänka på de!

 

 

 

 


Sara Björk Om:
Men jisses vad gott. Hur gör du mugcake? :)

Recept på mugcake kommer här:

1 dl havregryn
1/2 dl kokos
1 mosad banan
2 äggvitor
1 msk jordnötssmör
1 krm bakpulver
lite salt

Blanda ihop alla ingredienser och häll i en microsäker skål. Mica på högsta effekt ca 3 min (Den ska inte vara kletig). Vänd ned den på en tallrik och servera med gott tillbehör! Tex, keso, kvarg, hallon eller det du gillar!

 


Anonym Om:
Vad gör hockeyspelare när det inte är säsong?

Svar: Dom tränar, tränar och tränar lite till. Direkt efter dom åkt ut så får dom några veckors semester. Sedan börjar deras fyssäsong och då tränar dom allt mellan 1,2 och 3 gånger om dagen. I juli har dom semester och sen går dom på is igen i början av augusti! Mellan träningarna så kanske dom fiskar ( min sambo i alla fall), fikar, är med familjen osv osv! Men i det stora hela så har dom alltså ett måndag till fredag jobb som består utav träning.

 

 


Pia Om:
Vad är Tabata och Grit för slags träning? Lost in gymworld. :)

Svar: Tabata och grit är intervallträning. Ett tabatapass så kör du en övning 20 sek och sen vilar du 10 sek. Detta upprepar du 8 gånger. Du kan köra detta med tex hopprep, upphopp, armhävningar, burpees, utfall osv osv! Möjligheterna är oändliga och det är otroligt bra träning. Grit är mer fokus på konditionen och sägs vara bra mycket hårdare än tabata, går de ens undrar jag?


Anonym Om:
Är yollibox onyttigt? Har funderat på att köpa det men det har istället blivit vanlig glass. Men om det är nyttigare så kanske man borde testa :)

Svar: Ska jag vara riktigt ärlig så köper jag yollibox för att det är SÅ mycket godare än vanlig glass, enligt mig. Kollar du innehållsförteckningen så innehåller vanlig glass 5 gånger mer saker än yollibox (yollibox innehåller 70% yoghurt), så ja, jag skulle säga att yollibox är mer hälsosam. Är du dock mer sugen på glass så tycker jag verkligen du ska äta gass!!


Madeleine Om:
Jag måste fråga dig om mandel, kokosmjöl och kokosolja går att köpa på vanlig affär? Har letat som en tok på affärerna i denna lilla håla, men hittar det inte. Vill ju baka dina recept på nyttiga muffinsar :)

Svar: Jag köper sötmandel, kokosmjöl och kokosolja på ica maxi! Sötmandel går nog att hitta i alla butiker och finns inte kokosmjöl och kokosolja i din affär så kan du alltid beställa från internet! Här tex. (klick

 


Erika Om:
Hej, art har du köpt kjolen/klänningen?, den är otroligt fin.såklart jag känner dej nu när jag har följt din blogg hur länge so helst!

Svar: Det är en klänning och den kommer från H&M! :)

 

 

Sandra Om:
Vilken snygg kropp! Inspiration! Var på god väg förra sommaren men blev sjuk och kom av mig, men nu är jag "back on track". Egentligen vet jag hur man gör men har du några bra tips? Det kan man aldrig få för mycket av.

Svar: Men wow, tack! Vilken komplimang. Jag har svarat på en fråga som din tidigare. Skrev ett helt inlägg om träningsmotivation och du hittar de inlägget om du går in på ketegoring "sambolivet" och bara skrollar ner lite.  Inlägget heter "träningsglädje" men jag kan tyvärr inte få upp länken till den. Kör hårt!!!!

 

 

Till top