Jun. 29, 2013

Sambolivet / Permalink / 4

Hej! ❤

Ännu en förmiddag spenderandes ute på altanen med en stor kaffekopp och en bra bok. Jag är en riktig bokmal! Älskar att läsa och försvinna in i någon annans värld.

Det värsta med att jobba eftermiddag är att vänta på att få gå till jobbet. Man kanske tar en sovmorgon, efter som du ändå börjar sent. Sitter framför tvn ett tag, och helt plötsligt är klockan snart lunch och då är de ju ingen idé att hitta på något för då ska du ändå iväg och jobba snart? Nä, tacka vet jag måndag-fredag 8-17. Bra att jag väljer att bli sjuksköterska. Haha så komiskt av mig, dom om några har ju oregelbundna arbetstider.

Annars då? Hade en mysig kväll med mamma igår då vi inte kommer ses på en månad. Jag åker till Spanien och mamma till Costa Rica. Färgade även håret. Blev någon impuls grej. Jag skulle absolut kunna heta impulsiv i mellannamn! Anton är på fisketävling så vi får se om han märker något när vi ses ikväll! Skulle bli "mörkblond" men blev mer mellanbrun. Gör inget då det bara är toning, men känns konstigt att mina blonda lockar är borta! Vad tycker ni? Hiss eller diss.

Till top