Årsresumé 2012.

Årsresumé 2012 / Permalink / 5
Innan ni börjar läsa så vill jag att ni respekterar att jag INTE vill att  tar några bilder från detta inlägg. Detta är mina privata bilder på mig, min familj och mina vänner. Om jag ser att någon tar någon bild så kommer jag inte längre lägga ut privata bilder, vilket resulterar i en väldigt tråkig blogg. TACK för att ni visar respekt. 
 
 
 
 
 
Vi skålade in 2012 i en badtunna med min syster Alexandra och hennes sambo Martin i Antons sommarstuga. Det vankades trerätters och spel och vi hade en riktigt trevlig dag. Har dock ett ganska starkt minne utav att vattnet hade fryst, så vi fick diska i duschen.. Låter inte så rockigt, vilket det inte var heller. Men, vad gör man inte? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Januari kom och jag hade 3 jobb som jag varvade för att få ihop en heltid. Vissa veckor kunde jag jobba så jag kände blodsmak i munnen, medans vissa veckor startade med långa sovmorgnar och lata dagar i soffan. Jag tror faktiskt att Januari, februari och Mars såg väldigt lika ut för oss. Antons hockey flöt på och vi frade även hans 22års dag! Jag bjöd hem tjejerna i laget hem till mig på Älgtacos, vilket blev väldigt poppis för dom som aldrig ätit älg förut! I februari så fick vi även hem våran nya bil! 
 
 
 
 
 
 
 
April kom och lika så våren. Tänk vad mycket solen och värmen kan göra. Nästan hela April jobbade jag på kontoret på Grundels Fönster System. Arbetsförmedingen var typ min startsida på datorn, jag var trött på att hoppa runt överallt och ville så fruktansvärt gärna ha ETT jobb, inte 4.
 
 
 
Maj månad, och här händer det saker. Jag får heltidsjobb, mitt första sedan jag tog studenten. Frukostansvarig på Clarion Hotel Plaza och här började nya rutiner komma in i våran vardag. Jag var alltid trött.. Skulle ju helt plötsligt ställa om min kropp att kliva upp 4.40 fem dagar i veckan, det resulterade i att jag somnade lite var stans. I solstolen, på badstranden och i soffan, någon gång även vid matbordet. Bet ihop och gjorde mitt jobb, och jag gjorde det bra också! Jag och Anton hade tänkt länge på att köpa oss en lägenhet istället för att hyra, då Anton skrev ett 2års kontrakt med FBK och jag fick heltidsjobb så var det bara dax att börja leta! Och OM vi gjorde. Bytte arbetsförmedlingens hemsida till hemnets hemsida på datorn och hittade tillslut våran älskade, egna, lägenhet. Detta gick fort, och vi skulle få flytta in redan i slutet på juni. 
 
 
 
Juni kom, och det var rensning och packning som stod överst på våran prio lista. Varvade packningen med löpning, som jag alltid hittar tillbaka till runt vårkanten. Så kom äntligen dagen då vi skulle få nycklarna till våran lägenhet, vi flyttade hela vårt liv på en dag, kastade in sakerna, sov en natt i lägenheten och åkte morgonen därpå till Spaninen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli kom och vi tillbringade halva juli i Antons familjs lägenhet i Spaninen. Första veckan var vi där med hela min familj (förutom min älskade mamma) och andra veckan kom Antons familj ner. Två helt fantastiskt underbara veckor och det var med delade känslor som vi lämnade spaninen bakom oss, tillbaka till jobb och tidiga mornar, men även tillbaka till våran lägehet som vi bara hade hunnit flytta in allting i. 
 
 
 
 
 
 
 
Augusti kom och Antons semester var slut.Vi åkte till Arvika med FBK och tillbringade en heldag + en natt på hotell med hela laget. Vi hade riktigt trevligt, säsongens första match (träningsmatch), middag, dans och drinkar på bryggan! Åkte till min bästa kompis i Göteborg och drack mycket vin på uteserveringarna, kollade på lotta på liseberg och shoppade, mycket. Renoverade lägnhten! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September kom och jag fick mer och mer panik över att jag inte kom på vad jag ville bli när jag blev stor. Jag började plugga till högskoleprovet och kom på att sjuksköterska nog var något för mig. 
 
 
 
 
Oktober, och här händer det ju en väldigt stor sak. Anton frågar om jag vill förlova mig! På min födelsedag av alla dagar, kan nog vara den lyckligaste stunden som jag upplevt faktiskt. Hade fått fot- och ryggmassage av mamma på min födelsedag så hela dagen var så lyckad. Min och Antons fina familj kom hem till oss på kvällen och vi firade med champagne! Nu började ju dock resan med att hitta en ring.. Det var inte lätt vill jag lova, eftersom detta kom så oväntat så hade jag ju inte letat. Hittade tillslut min ring, i vittguld med en nätt diamant på. Passar mig som handen i handsken! Denna månad gjorde jag även högskoleprovet...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November kom hastigt och lika så mörkret och kylan. Jobbade på som vanligt, längtade till jul och räknade ner dagarna tills jag skule göra sista dagen på plaza ( inte för jag tyckte illa om det, utan bara för att få ha sovmorgon igen) Åkte på en underbar julmarknad på Mårbacka med Malin! Maaskerad hos Fam. Salak !
 
 
 
December kom och även snön. Pysslade hemma, bakade, drack glögg, lyssnade på julsånger och köpte julklappar. Slutade jobba på plaza, vilket resulterade till sovmorgon och kaffe framför julkalendern VARJE dag! Lyx för mig som var så van attt kliva upp så tidigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja och nu står vi här! En ynka dag kvar på detta år som har varit helt fantastiskt. Jag undrar hur 2013 blir, vi vet ju att vi blir kvar i FBK i alla fall en säsong till och förhoppningsvis så kommer jag in på sjuksköterskeutbildningen på KAU hösten 2013.
 
2013 ska gå i familjens, kärlekens, vännernas och träningens år! 
Till top