V.24+6

Min graviditet, Sambolivet / Permalink / 0

Hej. Hade skrivit ett långt inlägg igår men som många gånger förr på blogg.se så händer något och inlägget raderas .. suck.

Jag tänkte jag skulle skriva om mitt senaste besök hos barnmorskan. Jag har, egentligen sen v.18, känt lillan röra sig men så tidigt är det ju väldigt diffust och ju mer veckorna går desto tydligare blir givetvis rörelserna. Sen bara några veckor tillbaka känner jag henne verkligen TYDLIGT och då menar jag att jag både känner sparkar men även när hon vänder sig eller rör sig i magen. I tisdags kände jag henne inte alls på morgonen och förmiddagen och för att vara våran lilla dam är detta väldigt ovanligt då hon är ett riktigt energiknippe och sparkar och sprattlar dagarna igenom. Jag ringde förlossningen och blev direkt skickad till min bm. Efter ett litet tag hittade vi fina hjärtljud men visst blev man bli orolig och tänka både de ena och de andra. Usch. Där och då kände jag verkligen att jag bara vill ha henne på utsidan. Hennes hjärtljud låg på 141 slag i minuten och mitt SF mått låg på 22 cm. Helt enligt kurvan och det kändes skönt då jag fått så många kommentarer om att min mage är så liten .. Jag hade även gått upp 7 kilo sen inskrivningen .. :-)

Inatt låg jag vaken mellan 05-06:30 då lillan hade ett danspass i magen. Hon har även den senast tiden fått hicka och jag tycker verkligen de är så gulligt när man känner henne hicka i magen.

Idag kommer Anton hem efter en roadtrip med laget sen i onsdags och det ska bli så skönt att ha honom hemma. Vi ska ha myskväll och åka till vårt hus(!!!!) som vi fick i fredags och mysa lite.

Liknande inlägg

Till top