Min påsk

Hälsa och träning, Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0
Vilken annorlunda men helt underbar påsk jag har haft. I torsdags kväll hämtade jag min bästa vän Malin på flygplatsen här i Blekinge. Hon spenderade dagarna 3 här hos oss och det var så mysigt. 

I fredags åkte vi en liten tur till Simrishamn. Vi gick på en utställning med Ulf Lundell och sen stannade vi i små mysiga affärer påvägen hem. Jag köpte med mig ett så himla fint uppläggningsfat i keramik. 


I lördags vaknade vi upp till strålande solsken och vi begav oss till en vandringsled 30 min från Karlskrona. Vi packade in matsäck och hund i bilen och begav oss. Vissla fick vara lös hela tiden och det gick över förväntan. Eftersom hon är en jakthund så kan vi inte ha henne lös i skogen då hon sticker på vilt, vilket såklart är helt naturligt och meningen, men hon uppförde sig exemplariskt. Vi gick hela 1,7 mil och stannade längst vägen och fikade och njöt av naturen. Helt underbart ska ni veta. Sista 5 kilometrarna hem var både vi och Vissla trötta och det var underbart att få komma hem och hugga in på buffébordet vi hade gjort iordning. Helt underbar men lite annorlunda påskafton. 
Buffébordet var en härlig blandning av grönsaksstavar, fruktfat, ägghalvor, avokado, skagenröra, räkor och chips och dipp. Mumma. 


Liknande inlägg

Till top