JAG ÄR GRAVID!

Min graviditet / Permalink / 2

Hej vänner. Många utav er som är här inne och kikar följer mig säkert på instagram men jag tänkte ändå förklara vad min dåliga uppdatering beror på .. Jag är gravid. Vi ska bli föräldrar och jag kan inte riktigt förstå! Den 23 maj smög jag upp på morgonen och visst visade det ett plus på stickan. Jag hade haft det på känn ett litet tag då min kropp inte riktigt var som vanligt men jag vågade inte tro något innan jag gjort ett test. Första veckorna märkte jag inte någon som helst skillnad mot tidigare. Jag var kanske lite tröttare än vanligt men inget märkvärdigt. När v.7 kom så började jag må riktigt riktigt dåligt och jag spenderade mina dagar med att spy, må illa och sova. Jag har aldrig i mitt liv mått så dåligt och varit så trött. Jag fick tabletter utskrivna av min barnmorska och dessa hjälpte lite. Jag går in i v.14 imorgon och mår tyvärr fortfarande dåligt. Jag spyr inte lika mycket längre men vissa dagar är sämre än andra. I torsdags gjorde vi KUB-test och det visade sig att allt såg bra ut med bebis i magen. Vi är helt överlyckliga och den 30/1 beräknas vi bli föräldrar 💕

Spiral av glädje

Sambolivet / Permalink / 1

Hej underbaringar.

Herregud så länge sedan jag var här inne. Livet bara flyter på just nu och jag lever verkligen i en spiral av glädje som bara spinner på. Tänk att det verkligen kan vara så, att när en positiv sak händer så kommer det oftast mer positivitet på köpet.

Vi har köpt hus. Vi har köpt en stor villa som ligger två hus från min ena storasyster och hennes familj. Villan är på 164 kvadrat, 6 sovrum, garage och en stor och härlig tomt på 2000 kvadrat med massvis av fruktträd. Helt underbart och jag kan inte riktigt förstå. Huset har verkligen så mycket potential och passar oss helt perfekt. Vi ska renovera huset och har tänkt att måla om allt, byta kök och byta ut båda badrummen till att börja med.

Vad hände med lägenheten kanske ni undrar nu. Jag skulle ju aldrig vilja sälja den har jag ju skrivit tidigare och egentligen känner jag väl så fortfarande. Det finns inte några finare lägenheter i Karlstad än dessa tycker jag och jag skulle aldrig sälja denna lägenhet för att flytta in i en annan lägenhet. Men ett hus är ett hus och jag vet att detta huset kommer bli SÅ bra för oss. Jag och Anton har alltid sagt att vi vill bo på en specifik gata och nu ska vi äntligen få göra de ..

 
 
 
 
 
 
 
Till top