Våran lägenhet

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

I måndags var det äntligen dags. Vi skulle få nycklarna till våran dröm, nyproducerade lägenheter som är byggda i en gammal lada. Varje lägenhet är unik och arkitektritad och man har blandat det moderna tillsammans med det gamla och unika. Våran lägenhet ligger på bottenplan i ladan och har därför kvar det fantastiska taket med de stora maffiga träbalkarna. Träbalkarna går igenom som en röd tråd i hela lägenheten och hittas i varje rum samt även som pelare både i vardagsrummet samt i hallen. Hela lägenheten har ekparkett och väggarna är vitmålade. Jag älskar känslan över det gamla som möter de nya. Jag vill gärna ha nytt och fräscht badrum samt kök men samtidigt vill jag inte att lägenheten blir för modern, enformig och tråkig. Denna lägenhet lever upp till alla mina önskemål. Till och med golvlisterna är helt makalösa, ska se om jag kan googla upp en bild på dom. 

Våran lägehet består av stora fönster samt en dubbeldörr ut till altanen samt gräsmattan. Vi kommer få en altan på ca 20 kvadrat samt en gräsmatta på ca 120 kvadrat. 

 

Jag var helt tagen och även lite stressad när jag fick nycklarna så bilderna blev verkligen under all kritik. Jag knäppte lite kort i all hast och tänkte att jag skulle ta bättre bilder sen när alla hade gått hem men det blev så jäkla sent så jag hann verkligen inte. Dessa bilder får duga helt enkelt .. 

 

Tror ni att jag längtar efter att få inreda detta underbara hem?? 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Till top