Nytt år ..

, Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Hej underbaringar.

 

Hade ni ett fint nyår? Mitt var helt perfekt. Vi firade in nyår tillsammans med tre andra par på en gård några mil utanför Kalmar. Vi var där i dagarna tre och ägnade all tid åt att umgås och äta god mat. Killarna jagade och vi tjejer red långtur i skogen! Så himla mysigt. Längtar tills jag kan få en egen häst .. :-) 

 

Nu går jag in på min jobbvecka och på torsdag börjar jag jobba igen. Är så himla tacksam som fått vara ledig dessa veckor och fått samla energi och inspiration till att starta vårterminen. Vårtermin .. det klingar underbart i mina öron. 

 

Idag ska jag även skaffa gymkort på friskis&svettis här i Karlskrona. Har provat ett annat gym här men trivdes inte alls och friskis är helt nyrenoverat här så det ska bli skönt att komma till ett ställa där det är nytt och fräscht .. Jag har som mål att träna 3 gånger i veckan. Det är precis lagom för mig känner jag med tanke på att jag både jobbar heltid, har hund samt går på en och annan hockeymatch i veckorna för att behålla husfriden ;-) haha! 

 

 
 

Liknande inlägg

Till top