Nostalgi på hög nivå ....

Sambolivet / Permalink / 1
Hej hopp!
 
Nu flänger jag en hel del kan man tycka va. Jag har i alla fall valt att flytta tillbaka min blogg hit till blogg.se och har ägnat flera timmar åt att publisera alla inlägg från vår tid i Karlskrona här på denna blogg. Pjuh, de tog sin lilla tid men det är det värt. 
 
Jag började för ett tag sedan läsa igenom denna blogg från typ första inlägget och inser att jag vill ha alla mina inlägg samlade på samma sida. Så att man bara kan bläddra igenom och få all info från samma sida utan att behöva hoppa mellan olika bloggar.
 
Det sjuka är att jag började blogga här 2011 och har alltså inlägg kvar från när jag och Anton flyttade ihop i våran första lägenhet. Jag har inlägg kvar från när vi köpte vårt första husdjur (katten Konrad), från när vi förlovade oss, köpte vår första lägenhet, köpte hund, alla underbara resor vi varit på osv osv .. 
 
Det är inte många som kan gå tillbaka och minnas så och därför är jag så himla glad och tacksam över att jag bloggat under så många år ( dock med flera pauser men det är inte hela världen). Min blogg har haft väldigt många besökare men det är inte alls det jag är ute efter nu. Jag har verkligen denna blogg för min, min familj, anton och alla vänners skull så man kan gå in och läsa och minnas!! Sen är de ju givetvis kul om de finns dom som vill följa med på resan och kommenterar men det är inte det som är det viktigaste längre .. :-) 
 
Nu kommer lite ego-inlägg så varning för alla som kan tänkas bli irriterade för den skullen. Men tusan vad jag inspireras av mig själv när jag börja läsa tillbaka i bloggen.
 
 
Jag lever verkligen PRECIS de livet som jag vill leva!
 
 
- Jag har otroligt många, fina och underbara vänner.
 
-Jag har en stor familj som träffas ofta (nåja när vi bodde i samma stad i alla fall) och där vi håller ihop och hittar på saker tillsammans.
 
-Jag har ett fantastiskt förhållande och en livskamrat som jag faktiskt fått dela mitt liv med i snart 7 år.
 
-Vi har haft/har otroligt fina lägenheter som vi haft råd att köpa trots vår unga ålder (i alla fall ung med tanke på när vi köpte vår första lägenhet).
 
-Vi har en hund som vi älskar över allt och som lärt oss att ta ansvar och att hjälpas åt.
 
-Vi har, genom Antons hockey, träffat så många otroligt underbara människor som vi alltid kommer räkna som våra vänner.
 
-Jag har också insett att jag kan komma hur långt jag vill bara jag bestämmer mig. Som tex när jag började plugga upp 4 ämnen på komvux en vår eller när jag bestämde mig för att börja träna och gick ner hela 5% i kroppsfett på 5 veckor ...
 
-Alla fantastiska resor vi har varit på. Både tillsammans med vänner och själva. 
 
- Alla mina fantastiska jobb jag har jobbat på och hur grym är jag inte som faktiskt fått alla dessa jobb?!
 
-Att Anton har fått en möjlighet att tjäna mycket pengar på sin "hobby" och att jag har fått varit med på resan från att hans karriär faktiskt startade. Han spelade i division 1 när vi täffades och nu har han sedan 6 år tillbaka spelat i sveriges hösta liga i ishockey. 
 
Finns mer att skriva men det var verkligen nyttigt för mig att bläddra igenom bloggen! I höst har det varit tungt för framför allt mig för olika privata saker och då är det SÅ viktigt att faktiskt få en liten ego-boozt och inse att fan va bra jag är och fan vilket fantastiskt liv jag lever! 
 
Sån energi jag fick utav detta!! <3 
 
 
 
Här kommer ett gäng blandade bilder mellan 2011-2016 som får mig att må bra! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Pia:

Bra att ha allt samlat på ett ställe! Å så kul med allt du har fått uppleva Bea! Kram

Svar: Ja det är bättre!! Ja visst!! Kram
BeatriceÅhs

Liknande inlägg

Till top