6 november

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Äntligen .... Har jag lite tid över att sitta här. Jag ska verkligen, endast för min egen skull, försöka att komma igång med bloggen ingen. Jag älskar ju att gå tillbaka till min gamla blogg och skratta och skämmas över saker jag gjort. Jag vill kunna ha den möjligheten att gå tillbaka till den tiden vi bodde här i Karlskrona och då måste jag försöka att bli bättre på att uppdatera. 

 

Förra veckan var det höstlov för oss som jobbar inom skolan och jag kunde äntligen styra bilen hem till familj och vänner i Karlstad. Jag hade inte varit hemma på 3 månader så när jag parkerade bilen på uppfarten hemma så var det med lite blandade känslor. Karlstad är alltid Karlstad men nu bor vi här i Karlskrona och vi trivs verkligen riktigt bra här. 

Jag fick i alla fall tid att umgås med familjen och mina vänner och det var verkligen helt underbart att få krama dem alla igen. Som jag saknat er! 

 

Nu har jag precis landat  hemma i soffan efter en jobbdag. På fredagar har jag lyxen att sluta klockan 13 och det är riktigt skönt att komma hem och hinna ut på en promenad när det fortfarande är ljust ute! 

 

 

Liknande inlägg

Till top