5 september

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Min klocka brukar i vanlig ordning ringa vid 06.00 på vardagarna men när helgen kommer sover jag givetvis ut och ligger gärna i sängen och drar mig flera timmar. Imorse ringde Antons klocka vid 06.00 och jag fick total panik. Jag går ju alltid upp före honom på veckodagarna och jag trodde att jag hade försovit mig och vaknade när Anton skulle upp. Mitt i paniken insåg jag dock att det är lördag och att jag inte alls försovit mig. Anton och Vissla skulle upp och jaga med några i laget och jag fick snällt försöka somna om utan både man och hund i sängen. Efter några timmars extrasömn klev jag upp, knäppte på kaffekokaren, tände lite ljus och tog med mig täcket till soffan. Någon mer än jag som älskar att ha täcket i soffan? Vi hade alltid så när vi var små och det var så himla mysigt.

Min hals är full av taggtråd och huvudet är tjockt av bomull och jag känner mig inte alls pigg. Många på jobbet och även Anton har varit förkylda men jag hoppas på att klara mig. Ikväll väntas middag med tjejerna och killarna i KHK och det vore ju väldigt synd att missa. 

 

 Imorgon ska Anton och två andra killar i laget bygga ett köksbord till oss och det kommer bli så himla snyggt! Alexander och Frida har sedan tidigare byggt ett sånt bord och jag vet därför att det kommer bli grymt. Vi får se om Anton har snickarkunskaperna i sig eller om jag helt enkelt får rycka in och hjälpa till .. haha!

 

Bordet är ett träbord med kryssben och jag tänker mig att jag ska inreda det ungefär såhär ... Vårat bord kommer dock vara trälaserat och inte vitt. Men jag tror vi kommer köra på dessa stolar till. Passar bra in i vår lägenhet hemma i Karlstad som består är mycket mörkt trä. Det får liksom inte bli för mörkt :-) 

 

 

Liknande inlägg

Till top