5 september

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

När jag köper inredningd nu för tiden så tänker jag alltid på om sakerna skulle passa i våran lägenhet hemma i Karlstad (du hittar inlägget om den längre ner eller om du går in under kategorin "inredning"). Jag vill inte köpa något bara för att ha det passar i lägenheten vi bor i just nu utan jag försöker alltid tänka att det ska passa bra ihop med mörkt trä och betong eftersom det är det som vår lägenhet hemma består utav. 

 

Dessa lampor har länge cirkulerat runt på diverse inredningsbloggar och magasin och jag har alltid varit lite sugen på att fynda mig en egen. Dock har jag bara hittat de som är lite väl dyra och då har jag känt att jag haft mer behov av annat .. Dock har det den senaste veckan gjorts reklam för en liknande lampa från clasohlsons för 99:- och det priset går ju inte direkt att blunda för .. Jag åkte dit för att kolla in dem och resultatet var bättre än väntat. 

 

Jag köpte den med betongfot då jag tyckte att den passade bäst in hos oss samt att den kommer passa ypperligt i lägenheten som vi äger i Karlstad då den har betongdetaljer som går genom hela lägenheten. Det var även den lampan som såg dyrast ut tycker jag :-)

 

Här kan du fynda samma lampa! Glöm inte köpa till själva glödlampan också! 

 

 

Liknande inlägg

Till top