28 november

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Godmorgon. 

 

Har ni kommit in i någon mysig julstämning ännu? Anton har bortamatch idag vilket innebär att han och några i laget har något som de kallar "fikagruppen". De är ett gäng i laget som tar med fika varje gång de åker på bortamatch och denna gången var de Antons tur att ha med sig fika. Han hade bestämt sig för att ha med glögg, pepparkakor, lussebullar och juleskum till fikat så det doftade glögg i hela huset när jag gick upp imorse. Så himla mysigt!! Som tur är lämnade han kvar lite till mig så jag ska sätta mig ner och fika lite sen jag också. 

 

Idag tänkte jag storstäda lägenheten och sen plocka upp alla julsaker. Imorgon är det ju första advent och då vill jag att allt är färdigt. Älskar verkligen julen. 

 

 

 

 
 

 

 

Det enda som har fått flytta in till oss är denna otroligt fina Nordic light 4- armad ljusstake från Design house Stockholm. Jag har spanat lite på den tidigare men inte köpt den.. Men lyssna på detta:  Anton blev matchen lirare i matchen mot Malmö i tisdags och då låg denna fina ljusstake i paketet han fick. Han fick också en överlycklig flickvän på köpet kan jag lova er .. Så himla fin och tidlös och det bästa med den är att du kan ändra utseende på den genom att vrida armarna. 

 

 

 

Liknande inlägg

Till top