25 december

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Hej ni! <3

 

Hoppas ni har haft en underbar jul. Jag, Anton och Vissla är hemma igen efter besöket hemma i Karlstad. Så mysigt att få spendera tid med familj och vänner. Vi hade tre intensiva dagar men så blir det ju givetvis när man inte bor hemma längre. Det är många man vill krama lite extra och då är det värt besväret med lite flängande. 

 

För mig är julen slut nu men ledigheten kvarstår ett tag till. Jag skulle faktiskt kunna plocka ner julen redan imorgon men jag tänkte att jag börjar lite smått och kan ha som mål att ha allting borta efter nyår. Nu ser jag ljuset framför mig och vill då bli av med mörka kuddar/plädar och julstjärnor. Jag vet att våren är långt borta men jag tjuvstartar gärna lite tidigare här hemma! Håller ni med mig eller vill ni gärna spara julen länge hemma?

 

 

Anton är på träning och jag sitter just nu och knåpar på en handlingslista och veckomatsedel. Älskar verkligen att laga mat men hatar att komma på vad vi ska äta .. 

 

 min älskade Vilma. Så mycket du utvecklats varje gång jag kommer hem. Du blir så stor och lär dig så mycket nya saker under tiden vi inte ses. Tur vi kan pratas med varandra genom telefonen och att det inte går allt för lång tid innan vi ses! Älskade unge

Liknande inlägg

Till top