21 nvember

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0

Sen vi flyttade hit till Karlskrona har jag flängt fram och tillbaka väldigt mycket på helgerna när jag varit ledig. Förra helgen styrde jag bilen till Tjörn för att överraska mamma och sedan åkte vi en säng till Ullared. Bara det blev ca 90 mil på två dagar så det känns lite extra skönt att ha en helg helt utan planer. Jag älskar att hälsa på familj och vänner och det ger mig SÅ mycket energi. Det är just bilresorna som blir långa och tar energi .. 

 

Idag tog jag och Visslis sovmorgon till, hål i er, 09.00!! Yeeey. Rekord för att vara mig. Jag vaknade först pigg vid 07 som vanligt men tvingade mig själv att försöka somna om. Vi fortsatte morgonen i soffan och sen tog vi oss ut på en härlig promenad i det krispiga vädret. Idag är det faktiskt kallt här och senare ikväll varnas det för ovädret som kommer in från skåne. Vi får hålla oss inne helt enkelt. Tur det finns saker att göra .. Tvättkorgen behövs tvättas upp, lägenheten behövs städas och Antons match börjar på tvn vid 16 så det ska nog gå att fördriva tiden.

 

Har ni börjat julpynta hemma ännu? Jag tror jag ska hålla mig till nästa helg då det är första advent. Dock fick en rumsgran följa med hem från Ullared förra helgen så lite juligt har vi det allt här hemma ..

 

 
 

Liknande inlägg

Till top