Underbara vänner.

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 2
Hej fina ni. 

Ännu en dag hemma från jobbet och jag börjar snart klättra på väggarna. Är ju van att vara i full gång dag ut och dag in så detta med att bara ligga hemma i 3 dagar är inte riktigt min grej. Men imorgon är det äntligen jag som åker till jobbet. Har saknar både barnen och mina kollegor! 

Idag har det varit fint väder här i Karlskrona och jag tog mig en lite längre promenad med Vissla. Jag njöt av solen och den friska luften ute och kände mig så tillfreds med livet. Jag har ju tidigare nämnt att det har varit en annorlunda höst för min del men jag känner verkligen nu att det börjar ordna upp sig. Jag har tagit hjälp av min familj, Anton såklart och mina finaste underbaraste fantastiska vänner. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket mina vänner betyder för mig. Om någonting känns jobbigt så finns dom bara ett telefonsamtal bort och får mig alltid att tänka annorlunda eller må bättre. Tack för alla era kloka ord!!! Älskar er verkligen av hela mitt hjärta. 


Nu har jag gräddad blåbärsscones och äter detta tillsammans med ost och apelsiningefära marmelad. Vill ni ha recept kanske? 💕
#1 - - Anonym:

Ja! Recept! det såg så gott ut :)

Svar: Det kommer!! :-)
BeatriceÅhs

#2 - - Pia:

Bra vänner är bäst och jag tycker att du är en mycket bra vän Bea! kram

Svar: Verkligen!! Du är snäll du. Kram'
BeatriceÅhs

Liknande inlägg

Till top