Borta bra men ..

Karlskrona, Sambolivet / Permalink / 0
...hemma bäst. Igår styrde jag bilen hem till Anton och Karlskrona. Jag har haft underbara dagar hemma där jag har träffat nära och kära. Det blir alltid så intensivt när man är hemma då det är så många man vill träffa. Men tänk så härligt att man har så många människor som vill träffa en när man kommer hem... Finns många som jag inte riktigt han med men nu kommer vi ju faktiskt hem om några veckor. Känns konstigt! 

Det absolut bästa som hände hemma var att jag blev moster för tredje gången. Det var verkligen perfekt tajming och helt underbart att få bebis-gosa. 

Idag har jag plockat och donat här hemma. Jag har gjort matlista för veckan samt storhandlat och tränat! Nu visas hockey på tvn och kaffekoppen väntar på mig. Nu ska jag ligga i soffan resten av kvällen. 

Kram på erKöpte dessa fina koppar på Mio förut idag. Fanns bara två kvar i hela butiken och dem lyckades jag haffa. Ville egentligen ha minst 4 st men två är såklart bättre än inga .. :-) 

Hemma bäst.

Sambolivet / Permalink / 2
Godmorgon 💕 

Jag sitter hos mamma och dricker lite kaffe. Sportlovet är här vilket betyder att jag spenderar min lediga tid hemma hos familj och vänner. Anton mötte FBK igår så han kunde ta sällskap med mig i bilen hit till Karlstad. Han åkte med laget hem inatt och jag stannar här till fredag. Ska njuta för fullt nu här hemma för att samla krafter till sista veckorna på jobbet. 

Snart flyttar vi hem igen ( i alla fall tills vi vet vad som händer nästa säsong). Kan inte förstå vart denna säsong tagit vägen! 💕 Magiskt.

Sambolivet / Permalink / 3
Hej underbaringar. 

Jag har precis varit ute på långpromenad med Vissla och samtidigt haft telefondejt med en kompis. Perfekt kombo tycker jag!! Anton har åkt iväg på bortamatch och kommer inte hem förens ikväll. Jag tänkte plocka lite här hemma och i eftermiddag åker jag i vanlig ordning hem till Christine för lite Olle-mys och hockey. 
 
Nu har jag gått på sportlov vilket innebär att jag kommer åka hem till Karlstad. Ska bli underbart att få mysa med familj och vänner igen. Ser ni vilken magisk bild? Var och varannan dag möts jag av en himmel som denna och jag blir lika tagen varje gång. Karlskrona är så fantastiskt vackert och jag är så tacksam över att vi har fått möjligheten att få bo här. PS. Bilden är inte retuscherad och har inget filter. Kan ni då tänka er hur det var att uppleva detta i verkligheten 💫
Till top