Helgen i Karlskrona

Sambolivet / Permalink / 0Vi spenderar dagarna genom att strosa runt i stan och Stadsparken och stannar och fikar lite då och då .. Vissla är givetvis med vid vår sida hela tiden. Såhär är utsikten på min nya löprunda. Havsbris, saltvattenstänk och denna fantastiska utsikt gjorde mig så peppad på att springa långt och bara njuta! 


Godmorgon vänner. 

Vi bara njuter här i våran nya hemstad. Helgen har gått ut på att utforska och försöka lära oss att hitta här. Tycker vi har lyckats rätt så bra på den korta tiden vi varit här. Solen har skinit hela helgen och Karlskrona har verkligen visat sig från sin bästa sida. Förmiddagen ska jag och vissla spendera promenerandes genom stan och längst havet .. I eftermiddag åker vi med Christine och Tom till Kalmar för att gå på Ikea. 

Karlskrona ..

Sambolivet / Permalink / 1

Kolla vilken fantastisk natur det är runt arenan! 


Godmorgon. Första natten är gjord i Karlskrona och båda två sov gott! Igår när vi kom fram åkte Anton direkt och tränade med laget och jag och Vissla hittade ett spår i skogen vi kunde promenera på. Efter 6 timmar i bilen var det skönt att få sträcka på benen. Och herregud vilken natur det är här! Karlstad och Tyrspåret släng er i väggen .. 

Igårkväll var vi bjuda på middag hemma hos Antons nya lagkompis Tom och hans fantastiska Christine. Jag har träffat många underbara människor men dessa två toppar helt klart listan! Så himla ödmjuka och gästvänliga. 

PS. Har fått lite frågor angående lägenheten vi köpt på Edsgatan och saken är den att vi visste redan innan vi köpte den att vi skulle flytta från Karlstad. Vi ska ha den för att bo i när vi befinner oss i Karlstad. Jag kommer förmodligen åka hem lite då och då och då vill man ha sitt eget! 

Våran nya hemstad ..

Sambolivet / Permalink / 4
Mina vänner. Äntligen är det officiellt och jag kan vara öppen mot er! För er som kanske inte är så intresserade av hockey vet kanske inte att vi har varit på gång att flytta ett tag. Igår blev det officiellt att vi lämnar Karlstad och FBK för Karlskrona och det känns så himla spännande!!! Det senaste dygnet har varit kaos men så himla spännande! Bilen började rulla vid 07.00 imorse och vi är väl framme i våran nya hemstad vid lunch. Vilket äventyr detta blir! Till top