Besök hos Angelica.

Skönhet / Permalink / 1

Hej. Igår unnade jag mitt hår både klipp och färgning och som alltid när jag har varit hos min grymma frisör Angelica går jag där ifrån glad och nöjd.

Innan hade jag en naturlig omre där jag bara hade låtit min egen färg växa ut i det ljusa jag hade innan. SÅ slitet var det ..

 

 

 
 

Vi valde att fortfarande göra en ombre men att färga botten mörkare med en liten ton av violett och sedan få det ljusare ut i topparna. Angelica gjorde slingorna på fri hand (kanske man brukar göra vad vet jag) och jag kan inte förstå hur man kan vara så grym. Kolla resultatet liksom .. ;-) Jag har fått många att gå till Angelica och det måste ju vara ett bra betyg för både mig och henne!

 

 
 

Mot sälen.

Sambolivet / Permalink / 0

Godmorgon.

Här har jag och hundarna varit vakna sedan 06.40 ... Förstår inte varför jag vaknar så tidigt. Dock klagar jag inte för jag har redan hunnit slänga i en tvätt, gått ut med hundarna och druckit kaffe innan klockan slagit 8. Anton och några vänner åkte till sälen i Onsdags och idag kommer vi tjejer efter. Det ska bli så himla mysigt att få åka iväg över en helg och bara njuta av varandras sällskap. Jag har tidsinställt ett inlägg för denna helgen ska jag bara åka skidor, umgås med fina vänner och mysa i badtunnan ..

 

 

Middag hos en vän / Kokospasta med saffran och chili

Sambolivet / Permalink / 5

Go´kväll.

Dagen började redan vid 07 i morse när hundarna skulle upp. Det var bara att dra på sig myskläderna, trycka på kaffekokaren och gå ut med hundarna för att sedan krya ned i sängen igen med kaffekoppen och Anton som sällskap. Jag tycker att det är så skönt att vara uppe i tid på morgonen. Dagen blir så mycket längre och jag känner mig mycket piggare trots att jag går upp tidigt.

Efter en heldag med skolböckerna som sällskap hoppade jag på cykeln och styrde hem till Emma som hade lagat middag. Så lyxigt att bli bjuden på middag hos en  fin vän en helt vanlig tisdag. Det är sånt som lyser upp vardagen. Emma hade lagat kokospasta med saffran och chili och till detta serverades det ugnsbakad lax och en krispig sallad. Jag länkar receptet imorgon för detta mina vänner bara måste ni prova!!

 

 
 
Till top