Biotherm - Deo pure

Skönhet / Permalink / 1
Eftersom att ingen någonsin nämnt denna fantastiska och underbara deo för mig förut så känner jag mig i stort sett tvingad att faktiskt dela med mig utav den till er. Jag har provat många deo men denna är den absolut bästa, där av priset skulle jag tro. Doften är helt makalös och det blir inga fläckar av den om du råkar dra på dig en tight tröja innan den har torkat. Lova mig att du inte blir avskräckt på grund utav priset. Den är värd varena liten guldtia du får betala för den! Du hittar den HÄR <---- 
 
 

Min finaste Lisa.

Sambolivet / Permalink / 0

Hej.

Denna torsdag börjar att lida mot sitt slut. Det har varit en fullspäckad dag som jag har spenderat med finaste Lisa.

 När jag och Lisa ses så är det väldigt ofta, om inte alltid, mat med i bilden. Antingen lagar vi mat ihop och äter, eller så äter vi middag/lunch ute ihop. Bakar vi inte hemma så köper vi fika på ett kafé .. så ser det i alla fall ut är vi ses. Har vi myskväll så kan jag garantera er att halva Ica´s utbud finns på vårt buffébord. Jag älskar det! Mat och matlagning står mig ju väldigt varmt om hjärtat så för mig finns det ingen bättre kombo än bästavänner och god mat.

Idag skulle vi ses över en lunch för att fira Lisas födelsedag några dagar för sent. Det slutade med 1,5 timme på lunchhaket och eftersom vi varken hade fått nog utav varandra eller mat så gick vi tvärs över till stenugnsbageriet och köpte oss en varsin semla och kaffe och spenderade ytterligare några timmar ihop.

Mer dagar som denna. 

 

 
 

 

Matchdags.

Sambolivet / Permalink / 2
Hej. 
 
Efter en heldag som vikarie var det skönt att komma ut i friska luften tillsammans med Visslis. Jag är inte van med skolmiljön som är i mellan- och lågstadiet så det var riktigt skönt att få vila öronen lite .. 
 
Nu puttrar kaffekokaren för fullt och om ett litet tag kommer några tjejer hit på lite fika innan vi beger oss mot LA och kollar killarnas match. FBK- Växjö väntas ikväll och det ska bli riktigt roligt att gå dit och kolla. 
 
Här har ni några bilder på mig och Visslis med den nya kameran. Vilken jag har köpt får ni se imorgon .. 
 
 
 
 
Till top