Daily greatness journal.

Hälsa och träning / Permalink / 6
Hej mina fina. 

Den senaste veckan har jag helt tappat fokus när det gäller det mesta i mitt liv. Jag har fokuserar på helt fel saker och låtit negativa tankar påverka mig. Ibland går det så långt att en påhittad tanke blir till din verklighet. Tankens kraft är så otroligt stark så tar du inte kontroll över en negativ tanke direkt så blir det lätt din verklighet och du kan inte sluta tänka på det. Någon som känner igen sig? 

Mycket snurrar i huvudet just nu och det är väldigt många frågetecken som jag låter ta för mycket plats i mitt huvud. Någonting jag inte kan påverka måste jag våga släppa och låta tiden utvisa svaret. 

Till min hjälp har jag köpt denna bok. En bok där du under ett år kan skriva anteckningar om dina mål för dagen, för månaden och för året. Det finns plats för drömmar, idéer och frågor du ska reflektera över och ställa till dig själv. Boken är så himla fin och välgjord och tanken är att du ska ägna minst 30 min på morgonen åt att skriva mer mål och tankar för dagen. Sedan ska du 15 min innan du går och lägger dig reflektera över hur dagen blev och om du hade kunnat gjort något annrlunda. 

Boken heter "Daily greatness journal" och jag rekommenderar den till alla!!  


Tack min fina vän Emma för du tipsade om denna bok. 

Huvudvärk

Sambolivet / Permalink / 3
Godmorgon. 

3e morgonen jag vaknar med huvudvärk och det börjar bli väldigt tröttsamt. Huvudvärken känns nästan som ett tryck i huvudet och det är både jobbigt och obehagligt. Jag har bokat in en massagetid idag på förmiddagen och hoppas på att det kan hjälpa mig! 


Recept på dessa hallonscones kommer under dagen! Mums. 

Hälsosamma scones.

Hälsa och träning, Recept / hälosamma scones, hälsa, hälsosamma recept, recept / Permalink / 3

Gårdagens frukost.

Jag trodde inte de något söta bröden skulle passa bra ihop med brieost och parmaskinka men oj så fel jag hade. Jag verkligen njöt av varje tugga av denna frukost och dessutom hade jag gjort en riktigt god juice av apelsin, morot, äpple och ingefära.

Ni hittar recept på bröden nedanför och inlägg om juicen HÄR.

 

Hälsosamma scones. 

 

1 banan

1 ägg

1 dl Mandelmjöl

1 msk kokosmjöl

1 tsk bakpulver

1 nypa salt

Mixa ägg och banan och blanda sedan ner överiga ingredienser. Klicka ut två bröd på ett bakplåtspapper och grädda i ugnen ca 15 min på 200 grader. 

 

 

 
 

 

Till top