Lördagspizza.

Sambolivet / blomkålspizza, brie, hälsosam pizza, salami / Permalink / 1

Världens godaste lördagspizza är ju heltklart denna fantastiska blomkålspizza. Den är både knaprig och fyllig i konsistensen och man kan toppa den med den topping som passar dig bäst. Idag körde jag på brie och salami. Ni hittar receptet här --> Blomkålspizza. (Ibland fungerar det ej men sök bara på blomkålspizza i bloggen så kommer de upp). 

 

På väg bort ..

Sambolivet / Permalink / 1

Go´morgon bloggisar.

jag har förmodligen åkt bil i ex antal timmar när ni läser detta. Är på väg till Stockholm för utbildning och det ska bli väldigt spännande och roligt. Jag har packat hela bilen full med mat .. Om man känner mig väl vet man att jag blir ett riktigt monster om jag inte får i mig mat och det har jag tänkt att försöka undvika idag ;-). Hoppas ni har en härlig lördag.

 

Senare idag har jag tidsinställt ett recept på världens godaste lördagspizza!!

 

 

Planlösning på lägenheten.

Inredning, Sambolivet / Permalink / 0

Hej underbara ni.

Tack för kommentarerna angående duschväggen. Vi ska boka möte med leverantörerna och kolla på de olika alternativen. Ska bli så kul att få visa er resultatet av vårt fina hem i Augusti. Längtar ni lika mycket som vi?

Idag är det endast plugg och träning som gäller för mig. Som jag skrivit tidigare så måste min hemtenta in idag och jag är knappt halvvägs. Anledningen till att jag måste bli klar idag är för att jag imorgon befinner mig i Stockholm på spraytan utbildning. Yeey!! Ska bli så spännande. Inom kort kan ni alltså boka en tid hos mig för att bli bruna och fräscha. Jag återkommer mer om de när jag har gått kursen och fixat någon sida där ni kan hitta all info om bokningar osv. Det lutar åt en instagram men jag får se vad jag väljer.

Nu måste jag plugga .. vägrar sitta med detta ikväll.

 

Puss så länge

 

Här kommer planlösningen på lägenheten. 

 

 

 

Till top