Konrad och Vissla.

Sambolivet / gråwachtel hund / Permalink / 1
Det bästa med att skaffa hund är att det alltid är någon hemma och väntar på dig när du kommer hem. Du har alltid med dig någon på promenaden och framför allt så sover man aldrig ensam. När jag och Anton flyttade ihop bestämde vi oss ganska snabbt för att skaffa oss ett husdjur. Båda är uppvuxna med djur så på de viset var det naturligt för oss. Men den största faktorn var helt klart att jag skulle slippa vara ensam så mycket. När killarna är på bortamatcher eller roadtrips så kan det hända att man sover ensam ett par nätter och det är inget som direkt står högt i kurs hos mig. Vi köpte då Konrad, kommer ni ihåg? Den gosigaste och finaste katten jag någonsin sett. En katt kändes som en bra början. Konrad finns tyvärr inte kvar hos oss längre och det är jobbigt att tänka på. Vårar första gemensamma husdjur blev inte många år gammal och jag kan fortfarande inte släppa hur man kan köra på en katt utan att ringa polisen eller åka med den till djursjukhuset? Lova att ni aldrig gör så. Ni vet inte vem som ägnar varje minut åt att leta efter katten .. Vi har kvar våran Vissla vilket är tur. Våran fina gråwachtel som har tagit oss med storm. Vad vore man utan djur? 
Underbara höst.

Sambolivet / Permalink / 1
Go´morgon.

När jag gick ut med Vissla i morse möttes jag av hösten. Den krispiga, kalla luften fyllde mina lungor och jag var bara tvungen att stanna upp och njuta. Morgonsolen lyste över trädtopparna och blänkte i sjön där vi bor och allt var bara så himla vackert. Stannar ni någonsin upp ibland och bara andas? Jag har erfarenhet av att man fäster blicken någonstans och bara har sitt mål i sikte. Tänk vad mycket fint du missat runt om dig.

Ta vara på det du har runt omkring dig och försök att stanna upp några sekunder under dagen och bara njut. Livet blir så mycket lättare om du ler.


Tillbaka på ruta ett ...

Sambolivet / Anton Grundel, Beatrice Åhs, Färjestad bk, Hockeyfru / Permalink / 1
Sex månader senare så sitter jag här. Tillbaka på den blogg jag en gång startade, en blogg som jag ägnat så mycket tid och energi åt. Så många gånger jag suttit och skrivit dessa rader bara för att radera dom lika snabbt.
 
Jag saknar att skriva här och framför allt så saknar jag er
 

Namn: Beatrice. 

Gör? Studerar till Lärare och jobbar extra på världens bästa jobb, Rituals Cosmetics .. 

Bor? Hus i Karlstad.

Civilstatus? Sambo med Anton Grundel. 

Barn? Nej, men en hund(valp) vid namn Vissla.  

Favoritmat? Allt som är hemlagat .. Är en av få som inte är ett stort fan av hämtmat. 

Intressen? Träna, matlagning, umgås med nära och kära och Vissla såklart! 

Körkort? Yes. 

Musik? Radion står alltid på här hemma i köket .. 

Ogillar? Översittare, mobbning, egoister och pytt i panna .. 

Gillar? Dricka mitt morgonkaffe innan alla andra har gått upp (läs Vissla och Anton), Familjen Grundels sommarstuga, kalas och att äta middag med människor jag gillar att umgås med. 

Rädd för? Att flyga.

Önskar att? Att jag hittade motivationen för att börja plugga till min nästa tenta... 

Personlighet? Glad, rolig och gör allt för dom jag älskar. Mina lite mindre bra egenskaper är väl att jag är tidsoptimist och att jag blir väldigt arg om jag är hungrig ... 

Klarar mig inte utan? Handkräm, mina hörlurar till mobilen och min juicecentrifug på morgonen .. 

 

 

 
 
 

 

Till top