Söndag.

Sambolivet / Permalink / 0
Sovmorgon, kärlek, vaniljvåfflor, nymalet kaffe, ett varmt bad och bio med bästa vännen. Kan söndagen bli bättre? 




Helgen och veckan som gått.

Sambolivet / Permalink / 1
Veckan har flugit i rasande fart och jag har inte känt att jag har haft så mycket att skriva om. Där av min frånvaro. Helgen spenderades i huvudstaden med en stor del av min familj. Lite shopping, god mat och en fantastiskt bra musikal är bara några utav sakerna som vi ägnade helgen åt. 

Veckan startade med jobb som vikarie för min del och det var riktigt roligt att undervisa på egen hand. Känner helt klart att jag har valt rätt yrke. Så mycket man får tillbaka av eleverna är svårt att förklara i ord. Man måste nästan ha undervisat själv för att förstå vad jag menar.  Dock insåg jag att skolmaten är minst lika dålig (om inte sämre) som när jag gick i skolan. Så synd för det är otroligt viktigt att både lärare och elever får i sig energi så dom klarar sig under skoldagen. Skärpning Karlstad kommun!!! 





Hockeyfruar mot prostatacancer.

Sambolivet / Färjestad bk, fbk, hockeyfru, mustaschkampen, prostatacancer / Permalink / 1
Gårdagens match var kanske ingen fröjd att se på. Men tre poäng fick killarna med sig och det var väl huvudsaken. Vi flickvänner slet i entrén med att sälja autograf-mustascher och vilken succé det blev!! Man fick köpa en mustasch för valfritt belopp och pengarna gick oavkortat till mustaschkampen. 


I andra perioden var det dags för mig att åka hem till Vissla. Jag bytte jeansen mot mjukisarna och slog på sista perioden på tvn. Okej, jag sappade lite mellan matchen och big brother om jag ska vara ärlig.. Eller mest big brother om jag tänker efter. Men säg inget att Anton. 


Vad säger ni. Ska jag odla mustasch kanske? 
Till top