Jun. 29, 2013

Sambolivet / Permalink / 4

Hej! ❤

Ännu en förmiddag spenderandes ute på altanen med en stor kaffekopp och en bra bok. Jag är en riktig bokmal! Älskar att läsa och försvinna in i någon annans värld.

Det värsta med att jobba eftermiddag är att vänta på att få gå till jobbet. Man kanske tar en sovmorgon, efter som du ändå börjar sent. Sitter framför tvn ett tag, och helt plötsligt är klockan snart lunch och då är de ju ingen idé att hitta på något för då ska du ändå iväg och jobba snart? Nä, tacka vet jag måndag-fredag 8-17. Bra att jag väljer att bli sjuksköterska. Haha så komiskt av mig, dom om några har ju oregelbundna arbetstider.

Annars då? Hade en mysig kväll med mamma igår då vi inte kommer ses på en månad. Jag åker till Spanien och mamma till Costa Rica. Färgade även håret. Blev någon impuls grej. Jag skulle absolut kunna heta impulsiv i mellannamn! Anton är på fisketävling så vi får se om han märker något när vi ses ikväll! Skulle bli "mörkblond" men blev mer mellanbrun. Gör inget då det bara är toning, men känns konstigt att mina blonda lockar är borta! Vad tycker ni? Hiss eller diss.

Jun. 27, 2013

Sambolivet / Permalink / 1

27 juni och vädret känns mer som höst än sommar ute. Har parkerat rumpan på soffan på altanen och läser en bok och dricker te. Ska snart iväg och jobba, även om mitt förnuft säger att jag kanske ska vara hemma för att bli frisk. Är dock ledig imorgon och kan återhämta mig om det skulle bli ännu värre. Är en väldigt aktiv människa som verkligen HATAR att sitta still. Jag kan verkligen inte ligga inne i en soffa hela dagen och kolla på tv eller läsa. De gör mig galen!

Jun. 27, 2013

Sambolivet / Permalink / 6

Godmorgon! ❤

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med jobb, möten, packning och att fixa de sista nödvändigheterna innan vi åker. Mitt i allt detta så har jag även försökt att ta det lugnt och återhämta min hals som inte riktigt är på min sida. Idag är den värsta dagen hittills med en röst som låter som jag både rökt och druckit whisky hela mitt liv. Jag SKA inte bli sjuk till semestern, något bra knep någon?

Träningen har jag prioriterat bort då det bara kommer göra saken värre, och fy så rastlöst det är!! Jag hatar att inte få träna! ❤

Till top