Biodejt!

Sambolivet / Permalink / 4

Har precis landat hemma efter en shoppingtur med Mallan. Hittade som vanligt massor ... Mitt projekt denna helg är att rensa garderoben och lägg ut på blocket. Jag kan länka dit om det finns någon utav er som är intresserad?!

Ska slänga i mig något att äta och snart hämta upp min dejt för kvällen! ❤

Tröjan är från GT, några som undrat! Såg förut att den fanns kvar, så skynda fynda.

Prov, löptur, shopping och bio

Sambolivet / Permalink / 3

Ja så ser min dag ut! Provet imorse kändes helt ok, skönt att ha det gjort och kunna lägga det åt sidan (förhoppningsvis). Karlstad bjuder på fantastiskt väder idag och så fort jag kom hem från skolan snörade jag på mig löparskorna och sprang 8km. Nu väntas en tur till stan med malin1 och ikväll ska jag på bio med Malin2! Man får ge dom en siffra när man har många Malin runt sig!

Många som frågar om recepten angående min lunch igår. Bananpannkakorna har jag ut recept på många gånger. Ser ni att jag har gjort nya kategorier? En med middagsrecept och en med recept på frukost. Kolla där! Slänger dock upp båda recepten nu ändå.

Spenatsoppa.

Denna hittade jag bara på i farten, så har tyvärr inga mått. Dock kan jag lägga upp ingredienser och tillvägagångssätt!

Frusen spenat i bitar
Lök
Grädde
Mjölk
Crème fraîche
Grönsaksbuljong
Salt
Vitpeppar

Jag fräste löken tillsammans med den frusna spenaten. Fräs ett tag så ni får bort vätskan som kommer från den frysta spenaten. När detta är bort så häller ni bara på mejeriprodukterna. Vill ni ha en krämigare soppa tar ni mer grädde. Jag tog mest mjölk, men tycker det ska smakas av med lite grädde då detta ger en krämigare och rundare smak. Ta i crème fraîche för att få soppan tjockare. Gör de ni tycker smakar bäst.
Häll i en halv tärning grönsaksbuljong. Smaka av med salt, vitpeppar.

Lätt? :)

Bananpannkaka.

2 ägg
1 banan
Mjölk ca 0,5-1 dl

Mixa allt, för sötare pannkakor. Tillsätt vaniljpulver, det både doftar och smakar ljuvligt. Finns att köpa på Ica och är ren vanilj.Jan. 31, 2013

Sambolivet / Permalink / 2

Godmorgon! Är på väg till skolan för att göra en tenta i naturvetenskap! Det enda som snurrar i mitt huvud nu är olika formler, atomens uppbyggnad och molekyler..! Skönt att få detta gjort och kunna ta helg!!! Ikväll ska jag på bio med Malin. Riktig Vardagslyx om ni frågar mig! Wish me luck!


Havregrynsgröt med banan-och jordnötssås. Toppad med bananskivor och mjölk.

Till top