skypedejt + kaffe

Sambolivet / Permalink / 0
Åh har precis haft en skypedejt med bästis i Gävle. Så synd att hennes drömprins var tvungen att bo 3,5 h bort från mig! Hon har precis köpt hus och visade mig runt genom kameran! Nu är det mer plugg som väntas för mig. Ikväll styr jag bilen hem till fru Salak för att kolla på killarnas match. Mys med både bebis och hundar passar mig perfekt ikväll.
 
 

Middag

Sambolivet / Permalink / 0

Hej!

Efter att ha suttit nedgrävd med matte hela dagen så tog jag mig ut på en löptur i kvällssolen när jag kom hem. Helt underbart vackert och precis lagomt tempo. Nu har det kokats och mixats i köket och en god champinjonsoppa med bananplättar fick mätta min mage denna onsdagskväll. Kan ni gissa vad jag ska göra nu......?

Feb. 27, 2013

Sambolivet / Permalink / 4

Godmorgon!

Sitter i soffan i min morgonrock och dricker kaffe. Frukosten ligger i magen redan och jag är redo att sparka igång dagen! Nåväl, ska flytta mig från soffan till matbordet och gräva ner mig i matteboken idag igen.. Först ska jag bara mysa lite med Konrad. Han blir så himla mycket gosigare när Anton är borta. Han kanske känner på sig att jag är lite ensam?


Frukosten idag fick bli halloncupkakes! Receptet finns i kategorin: recept frukost/mellanmål.

Till top