Slutet på 2013.

Sambolivet / Permalink / 3
2013 börjar närma sig sitt slut och när jag tänker på detta år så blir jag glad och varm i hjärtat. Jag började läsa till lärare. Jag har en bra bit kvar men jag har börjat bestiga berget och det är huvudsaken. Min träning har blivit hårdare och mer seriösare detta året än tidigare och min kropp tackat mig varje dag för detta. Att ta hand om min kropp såpass bra som jag gör mår jag så otroligt bra av. Vi har varit på en fantastisk resa tillsammans med våra vänner. Något som jag fortfarande kan tänka tillbaka på och bli helt varm inombords. Alla underbara dagar tillsammans med Anton i stugan eller ute på Vänern är som balsam för själen. Hösten och hockeyn gav mig många nya fantastiska vänner, vilket jag är väldigt tacksam över. 

Snart vänder vi blad och både avslutar det gamla året och påbörjar det nya på ett fantastiskt sätt. Vi greppar tag i varandras händer och blickar mot horisonten. 2014 kommer bli vårat år, älskade Anton. 


Och gott nytt år till er, mina fina läsare. All kärlek till er. ❤️ 

30 december.

Sambolivet / Permalink / 0
Morgonen startades med ett träningspass mer Sofie och efter det har jag bara flängt runt över hela stan och fixat det sista innan vi åker imorgon. Det skulle inhandlas lite matsäck till bilfärden, Konrad skulle lämnas hos min syster, de sista sakerna inför Visslas hemkomst skulle spikas och så skulle jag packa. För både mig och Anton .. Som vanligt. Gör inte jag det så vet jag att hälften av sakerna glöms kvar hemma. När klockan slog 18 kunde jag sätta mig ned första gången under dagen och min syster och pappa kom förbi för att äta lite tacos och kolla Antons match. Nu ska det sista packas ned och sen ska vi allt vara redo för att hämta hem vår nya familjemedlem. Våran Vissla.

Sambolivet / Permalink / 1
Åh jag längtar så jag avlider tills vi får hämta hem våran lilla Vissla! Vill ha onsdag NU. På nyår har vi bokat en natt på Gränsö Slott, precis bredvid där Vissla bor. Vi ska avnjuta slottets spa, fantastiska natur och en trerätters middag till tolvslaget. Vi har bara tre jobbdagar och tre hockeymatcher kvar innan dagen med stort D är här. Till top