Aug. 10, 2013

Sambolivet / Permalink / 1

God förmiddag!

Är det någon mer än jag som blir stressad om köket ser ut som ett bombnedslag? Igår hade vi grillparty med grannarna på gården och vi bara hävde in disk i köket. Inget vi tänkte på igår kväll men det var mindre roligt att se högen imorse! Efter grillningen så smet jag in och slängde ihop kladdkakan som jag skrivit om tidigare i bloggen. Den gick hem hos både stora som små! Har ni testat den ännu? Så himla god, och nyttig!

Köket får vänta ytterligare några timmar då vi ska möta upp ett par fina vänner för brunch på stan.

Aug. 09, 2013

Sambolivet / Permalink / 1

Godmorgon! ❤❤

Äntligen fredag! Har dock inte jobbat sedan en vecka tillbaka så den där härliga fredagskänslan finns liksom inte där för mig.

Igår hade vi en helkväll på stan med Lisa och Magnus. Vi åt himmelsk mat, oxfilépasta i tryffelsås och champinjoner , och sen fortsatte vi vidare på bio. Så mysigt med spontana kvällar med underbara vänner. Mer sånt tack! ❤❤

Aug. 07, 2013

Sambolivet / Permalink / 0

Godmorgon! ❤

Är det inte otur att det i stort sett blivit höst ute, nu när jag har "semester". Önskar jag kunde spendera dagarna i solstolen istället för i soffan.

Igår fick vi där emot tummen ur och la stenplattor på baksidan av vårt hus. Stenen har legat där sen innan Spanien men vi har inte riktigt hittat tiden till att lägga den. Med lite hjälp av pappa så la vi den på en kväll!

Till top