Tisdag!

/ Permalink / 1

Oj, vart tar tiden och dagarna vägen? Helgen, som jag var min lediga helg, bara flög förbi för fort !! Ägnade hela lördagen åt högskoleprovet. Söndagen startade med sovmorgon och en lång skön promenad i solen! På kvällen var det hockey och utflyttning ur våran lägenhet ..! Vårat badrum är tyvärr fel byggt och badrummet måste rivas ut helt och hållet... Så det var bara att snällt packa väskan och åka hem till Antons pojkrum igen! Nu flyttar jag mellan svärföräldrarna och mamma i två veckor!

Hockeystudion

Sambolivet / Permalink / 1
 
VF var med och filmade när Anton och Oscar var och fiskade förra veckan! Spola fram till 15.00 så får ni se själva! haha, hör inte längre att Anton pratar så värmländska, men herregud vad man hör det på denna film!  

Helg !

/ Permalink / 1

Åh vilken underbar dag! En helt underbar lååång promenad i höstsolen hanne jag med innan vi packade in oss i bilen och åkte ut till Bergvik, som För övrigt alla andra i Karlstad också besökte denna fredag. Fyllde snabbt bilen och åkte hem för att laga mat. Förrätt blev smörstekt toast med räkor, crème fraîche och rödlök. Till varmrätt har vi ätit lövbiff och klyftpotatis med ädelostsås och till det, ett glas rött ! Till efterrätt får det bli glasstårta!

MUMS!

Till top