Spanien nästa!

Sambolivet / Permalink / 0
Sitter på tåget till Arlanda för att sedan ta planet vidare till Spanien! Två veckor med sol, bad, drinkar och sand mellan tårna behöver jag nu!! Ska försöka uppdatera bäyte' men som sagt, instagram är de nya! Kram på er :)

app.

Sambolivet / Permalink / 5
Hej !


Efter en helt underbar helg i Stockholm har jag nu landat hemma i kaoset igen. Har varit så behövligt för oss att komma iväg en helg och bara få bli ompysslade, äta god mat, shoppa och sova länge på morgonen. Då blogg.se appen inte fungerar har jag inte lagt ner så mycket tid och energi på bloggen. Super tråkigt men jag är inne på datorn en gång per år typ. Min iphone sköter allt från räkningar till bloggning för min del. Nästa vecka flyttar vi OCH åker till Spaninen. Behöver jag skriva att jag längtar!?

Vill ni endå följa mig kan ni göra det på instagram, Beatriceahs. Har privat men bara att skicka en förfrågan!
Puss på er !


Workout.

Sambolivet / Permalink / 4

Mätt och belåten sitter jag här och kollar ut över våran lägenhet som är total k.a.o.s. Att packa ner sitt liv i lådor och lämna en lägenhet som var det första jag och Anton skapade tillsammans känns. MEN, nu har vi ju dock tagit steget längre och köpt en lägenhet tillsammans och det kommer absolut kännas som bara vårt. Men det kommer alltid vara något speciellt med denna lägenhet, trotts dom slitna väggarna, det avlånga badrummet, balkongen som är åt fel håll och på tok för liten, det fula plastgolvet i hallen och dom självlysande stjärnorna i badrumstaket ( dom var här när vi flyttade in ..)


Ni som frågar efter receptet på bananpannkakan, här kommer de: en banan, två ägg och ca 1/2 - 1 DL mjölk. Lätt va ?

Till top