Kvällsfika!

/ Permalink / 2

Eftersom jag åt middag kl 17.30 så måste jag få i mig lite kvällsfika innan jag kryper ner i sängen. Det fick bli banan/äppel "paj" och en stor kopp chaite!!

Banan/äppelpaj.

Stek äpple ( och banan om det faller er i smaken ) i smör. Stek havregryn och solrosfrön i en klick smör, tillsätt honung efter smak. Lägg äpplena på en tallrik och häll på "smeten", super gott och enkelt !!

Hej!

Recept / Permalink / 0
Hej <3

Idag körde jag och Malin ett hårt pass på sats, Det fick bli mage och axlar och vi avslutade med 20*10 intervaller ( springa 20sek, vila 10sek 10 gånger) respektive 15*5 ( springa 15 sek vila 5 sek, 5 gånger ) på slutet. Heeeelt slut vill jag lova er, men herregud så skönt att få svettas !! Idag var en riktigt bra träningsdag, kände att jag kunde hålla på hur länge jag ville! Underbar känsla.

Nu ska jag hoppa in i en varm och skön dusch och sen lägga mig i soffan och dricka thé!

Hej <3

Recept / Permalink / 1
Hej <3
 
Jag har precis ätit upp det sista på tallriken och är så gott som proppmätt ! Efter en heldag på jobbet, var jag tvungen att skynda mig hem för att hinna med en liten powernap innan tabatapasset som körde igåg 16.15 på sats. Mina ben och armar är så gott som döda vill jag lova er !! Har precis lagat iordning husmanskost när det är som bäst, ugnsstekt falukorv, kokt potatis, senapssås och mormors inlagda gurka, HUR GOTT ??? 
 
Är så skönt att vara igång med träningen nu igen, mår så himla mycket bättre när jag får ta i allt jag kan. Kan riktigt känna hur hjärtat skuttar innanför mitt bröst ! Jag ska adrig aldrig sluta träna, detta är en del av mig !
 
 
 
 
 
Till top