Middag och städning

Sambolivet / Permalink / 0
Tack för att det är fredag. Var på toppen humör idag på jobbet så det var lätt att jobba ! Jag ska ta tillfället i akt och städa här hemma. Jag har tänkt att jag ska göra en grovstädning, lika bra att passa på när man är på topp. Det kommer gäster hit på söndag så då slipper jag städa på morgonen. Imorgon ska min mamma ta med mig på ett litet äventyr och det jag vet är att jag ska stå färdig utanför våran dörr klockan 08.00 imorgon ! Efter äventyret ska jag hem till Malin som har lagat mat till mig och dom andra tjejerna i laget. Vi ska kolla på matchen och så ska jag självklart ta med tårta. Det är inte varje dag man fyller tjugo år!

Vi satt och pratade igår på matchen om att en utan oss ska laga mat till dom andra tjejerna och skriva ut receptet osv så vi kan dela med oss utav våra kunskaper. Känns som man går runt på typ 10 olika maträtter här hemma och det är roligt att testa något nytt. Det ska bli lite utav en tradition för oss och först ut är Malin och hennes grekiska pyttipanna. ( Har smakat den förut och den är AS god. Något att längta efter) Som sagt så går jag runt på 10 olika maträtter och jag sitter för tillfället och undrar vad jag ska laga för middag ikväll. Tyckte att det var nyss jag STORhandlade men kylskåpet ekar redan tomt !! Ska städa loss till dessa godingar :
app

Sambolivet / Permalink / 0
Igår laddade jag hem bloggs app. Glädjen övergick till missnöje när jag varken kunde ladda upp bilder eller inlägg. Dåligt tycker jag. Hade skrivit ett långt inägg med bilder osv igår efter matchen men icke. Det får ni vänta på till ett annat tillfälle.

Nu ska jag gå och väcka min prins så vi kan gå till hallen. Det är inte ofta vi ska vara där samma tid ska ni veta!torsdag

Sambolivet / Permalink / 0
Torsdag och snart slut på veckan ! Ska bli skönt för denna vecka har jag haft fullt upp varje dag. Idag har vi haft 300 lunch, vilket är väldigt bra men också väldigt krävande. För huvudet. Har sjukt ont i det så nu ska jag snart vila på soffan innan det är dax att åka tillbaka till jobbet. Men inte för att jobba, utan för att kolla på match. Innan ska jag träffa rebstar och elin för att gå en liten promenad i det fina vädret.
Till top