pucko ..

Sambolivet / Permalink / 0

Vårat kök består till 50% av lådor och hyllor. Kanske vanligt hos den största delen utav Sveriges befolkning. Skulle man fråga min kära pojkvän vad han önskade sig i julklapp skulle nog ett kök med enbart två eller möjligtvis tre stycken lådor stå högt upp på hans önskelista. Han blir lätt förvirrad av alla skåp vi har och alla saker vi har tryck in i skåpen. Men så har vi ett skåp som har blivit över på något konstigt vis, där förvarar vi saker vi inte har så stor nytta av mer än någon gång om året. Idag när jag skulle laga mat så letade jag som en dåre efter saltet. Eftersom att Anton lagade maten igår ( vilket händer ca en gång på tre månader )så var jag mentalt förbered på att det kunde se ut lite hur som helst inne i skåpen. Efter femton minuters letande hittade jag saltet ... Jag var tvungen att ta ett bildbevis på detta, för inte fan kan man säga att man ofta lagar mat om man inte ens vet vart saltet står ..?


Ledig måndag !

Sambolivet / Permalink / 1
Godmorgon <3


Jag tycker fortfarande att det är lyx att jag har extra lång helg varje vecka ! Att vara ledig på måndagar är lyx, men om jag känner mig själv rätt så kommer det snart börja klia i fingrarna på mig och jag kommer vilja gå upp i 100 %.

Nu ska jag träna med Elin, var ett tag sedan jag var där nu så det ska bli skönt att svettas lite. Jag ska också käka lunch med min mamma på stan och sen ska jag åka ut till Figge och rida en lååååång tur i skogen. Är så fint väder i Karlstad idag, soligt och varmt. Konstigt då det är 1 november imorgon .. Hörde precis på vädret att det var snö vid den här tiden förra året! Jag är glad så länge jag slipper !


PUSS

Till top