IDOL 2011

Sambolivet / Permalink / 1
Det är ju såklart IDOL jag ska på på fredag !!!! En buss hämtar oss klockan 13 på fredag eftermiddag, tar oss till Göteborg för middag med TV4 och sen får vi kolla på IDOL och sen så kör dom oss hem. Hur lyxigt ?Julknäcke

Sambolivet / Permalink / 2
Godmorgon.

Jag sitter och dricker kaffe och äter julknäcke innan jag ska till jobbet. Det blåser som tusan ute idag så jag får låta min fina cykel vila och så tar jag bilen istället. Vill ju inte cykla av vägen direkt .. plus att jag har varken ljus eller reflexer på cykeln så jag lär få böter om polisen skulle se mig !

Jag har glömt att berätta en sak ! Gissa vart jag ska på fredag ?

Det tar ca 3 timmar att åka dit.
Det visas på TV ...Kan någon gissa ?

kärlek

Sambolivet / Permalink / 2
Jag är ibland rädd att jag blir för personlig i bloggen. Antalet läsare har självklart ökat sen jag först startade den. Det var mest för vänner och familj och då kan man vara personlig på ett anmorlunda sätt. Nu är det skillnad. Jag har ingen aning om vem du är som läser, vilket är både skrämmande och roligt på samma gång. Jag ska tänka mer på vad jag skriver, och bara för att det låter som jag mår bra så behöver inte det vara min verklighet.
En nära släkting till mig är jätte sjuk och kämpar för sitt liv varje dag. Jag vill vara där och stötta henne och min familj så mycket som det bara går. Jag kan sitta på hennes sängkant i flera timmar och prata med henne om både tiden när jag var liten, men också tiden som kommer. Vad kommer hända?
Skrämmande tanke som jag för tillfället inte har en aning om.

Jag tycker ni ska ta hand om era nära och kära, och tänkt inte "jag hälsar på imorgon" eller "jag ringer imorgon". Visa för personerna du äskar hur mycket dom betyder för dig.Till top