Gott Nytt År !

Sambolivet / Permalink / 0

Vi är ute i Älsklings stuga med min syster och hennes sambo. Ville bara önska er ett gott nytt år! Vi ska äts god mat, dricka vin, spela spel och skåla in det nya året i en badtunna! Hoppas ni får en trevlig kväll!

New York 2011, del 2

Inredning / Permalink / 0
Dag 3- Vi gick upp mot central park. Otroligt fin utsikt, och vi var faktiskt bara längst ner i parken. Missade nog ganska mycket. Men vi hittade ett shoppingmall ... Här uppe var det lite lugnare ( Om man nu kan säga att gatorna är lugna i New York) vi åt frukost, var på en marknad och var inne i alla dyra, lyxiga butiker.


Dag 4 oh 5 gick vi tillbaka till alla affärer vi ville gå in i sista gången. Vi fixade dom sista julklapparna, åt middag på Danny´s sista gången och bara njöt av atmosfären. Dag 5 åt vi lååååång frukost på Starbucks med all packning, åkte tunnelbana till flygplatsen, med all packning. Skulle checka in ca 5 timmar innan flyget gick hem, bara för att bli av med dom tunga väskorna. Fick ett erbjudande om att ta ett tidigare flyg hem, vilket vi givetvis sa JA till. Var hemma i stockholm efter ett visst antal timmar i ett skakigt flygplan över Atlanten. Hade en helt UNDERBAR resa och jag SKA till New York igen. Denna gången ska jag dit på våren och njuta av alla solens strålar som lyser in mellan skraporna. Alla som får en möjlighet att åka dit, gör det. Ni kommer inte ångra er !

Tack New York för denna gången. Vi ses snart igen!

Fredag 30 december

Sambolivet / Permalink / 0
Det är endast några få dagar kvar på detta år, 2011. När jag tänker tillbaka på 2011 så är jag glad att det endast är 2 ynka dagar kvar faktiskt.

Jag ser fram emot 2012 och alla nya möjligheter. Jag har redan satt upp mål jag ska klara nästa år, rimliga mål som inte kommer brytas en vecka in på det nya året. Dom flesta behåller jag för mig själv, men ett löfte kan ni få höra här:

Jag ska sluta impuls shoppa. Låter kanske otroligt lamt, men jag kan åka ner till stan med vänner, tänka att jag inte ska handla något, men det slutar alltid med att jag är den som handlar mest. Jag impuls shoppar både kläder och saker till hemmet. Ibland sitter prislapparna kvar på kläderna i flera månader, ibland slänger jag kläderna för jag inte kommer ha dom på mig i vilket fall ändå. Jag kan köpa ett par dyra jeans, inse att dom kanske inte var så fina, och så ligger dom i byrålådan i något år, tills jag äntligen slänger dom. Ursch jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag slösar bort på grund av detta.
Det ska brytas och 2012 ska jag endast handla det som jag verkligen är i behov utav.

Har ni något nyårslöfte ni vill dela med er av?


Till top